Nerasta on kasvanut kaunis neitokainen!

1297279.jpg

1297473.jpg

1297464.jpg

1297470.jpg
Leikkiä isosisko Ällin kanssa.

1297477.jpg

1297475.jpg

"Hei, terveisiä Neralta, joka kasvaa ja voi hyvin. Se on nyt noin 42-43 cm (silmämääräisesti verrattuna Älliin, joka on tasan 42,9 cm) ja painaa 14,5 kg. Turkki on kihara ja kaunis ja kasvaa hyvään mittaan ennen Lahden kansainvälistä näyttelyä, johon ajattelimme Neran viedä. Ruokahalu on hyvä, kaikki menee mitä annetaan.

Nera on aloittanut koirakoulun ja tykkää siitä kovasti. Lumen sulettua alan totuttaa sitä agilityesteisiin. Nyt on opetuksessa palkintolelulla leikkiminen. Neralla on oma naru, jolla leikitään koulutuksessa. Ensin se ei ymmärtänyt koko lelun päälle mitään, mutta kun Ällin kanssa pari kertaa leikittiin yhdessä ja Ällistä Neran naru on melkein yhtä hyvä kuin sen oma, niin johan alkoi Nerakin ymmärtää narulelun perään. Vetoleikkiä se osaa jo mielin määrin, mutta tuominen on vielä hakusessa. Innoissaan se lähtee lelun perään, mutta tuppaa unohtumaan sille tielle, narun kanssa kun on kiva juosta ja ravistella sitä. Namit tuntuvat onneksi tehoavan tähänkin ongelmaan. Ainakin tänään se toi lelun takaisin jo monta kertaa, sai namin ja taas pääsi juoksemaan narun perässä.

Neran tuhotyöt ovat toistaiseksi jääneet vähäisiksi. Joulukoristeiden silppuamisen lisäksi se on jyrsinyt yhden makuuhuoneen lipaston laatikoista nupit. Nyt se ei selvästikään jaksa enää nukkua koko päivää vaan kaipaa jotain tekemistä. Luita jätämme aina lattialle, mutta useimmiten ne ovat koskemattomia takaisin tullessa. Sen sijaan sänkyä Nera petailee silloin tällöin aika tehokkaasti ja omaa petiään se saattaa raahata huoneesta toiseen ja riepotella sitä ympäriinsä. No, tekemistä se on sekin."