Myös Netalta Oulusta tuli terveisiä, että se kasvaa ja kehittyy hyvin.
Kiitos terkuista! Oheisena viestiä lyhennettynä.
1122239.jpg

Neta on kasvanut kovasti ja kasvaahan sitä, kun ruoka maistuu. Sisäsiistikin Neta on ollut noin kuukauden päivät. Hampaat Netalla ovat jo vaihtuneet. Toinen yläkulmahammaskin tipahti tällä viikolla, olisi muuten tullut ensi viikolla eläinlääkärikeikka.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


Neta on todella avoin ja rohkea, ei arastele oikeastaan mitään. Kaikki vastaan tulevat ihmiset ja koirat pitäisi tervehtiä. No joskus lenkillä saattaa jotain irtokoiraa säpsähtää, joka syöksyy yllättäen paikalle ja meidän Ritahan on heti rähinä päällä. Mutta ei arastella hevosiakaan ja kissojenkin kanssa vois leikkiä.

 

Agilitya Neta on harjoitellut vähän. Neta osaa pujotella, harjoitellaan 6 kepillä. Puomi on Netan lempieste. Treenataan sitä remmissä, mutta onpas se koiruus sinne muutaman kerran livahtanut ihan yksinkin ja katsellut mennessään, että kato mamma, kyllä mä osaan yksinkin.Tokoakin ollaan jonkin verran treenattu. Neta on kyllä kaikessa kouluttamisessa aina sata lasissa mukana.

Mitään isompia tuhoja ei meillä ole vielä tehty, mutta yksin olleessaan on harjoiteltu vähän kukkien hoitoa. Netan mielestä ei emäntä ole multia vaihtanut tarpeeksi usein. Lumesta Neta tykkää, siinä on ihana pyöriä ja mennä maata pitkin kuin mato. Metsästä tuodut kepit on hyvä haudata lumeen, vaikka eihän sitä lunta täällä vielä paljon edes ole.

Eipä tällä kertaa muuta kuin kivaa joulun odotusta.

1122290.jpg


1122339.jpg

1122306.jpg

Siellä Oulussa taitaa asustella Sulo kakkonen, kun vaikuttaa niin reippaalta ja ihmisrakkaalta koirulaiselta. Ihan samanlainen oli isukkikin pentuna ja samanlaisena se on pysynytkin. :)