Tuli kivaa postia Oulusta, kiitos siitä! 
Tuntuu mukavalta tietää, että Netasta on kasvanut
kunnon koirakansalainen. Luonne vaikuttaa
hyvin samanlaiselta kuin Sulo-iskälläkin on.

Hienoa, että olette aloittaneet myös kaverikoiratoiminnan. :)

© T. Hämälä


Neta tykkää loikoilla olohuoneen pöydällä. Se on aitiopaikka
talon tapahtumille.


Puolikas pallo on Netan lempilelu.


Rita ja Neta


Rita ja Neta
Kuvat: Tuula Hämälä

Hei!
 
Netalle kuuluu hyvää.Tuli nyt myös viralliset lausunnot lonkkakuvista ja sillä on A-lonkat.
Neta on aina avoin ja iloinen perrotyttö. Se menee vieraiden luo mielellään, välillä on vähän liiankin innokas, jos vaikka löytyisi joku, joka edes vähän rapsuttaisi. Netahan on kotona sellainen sylikoira. Sohvalle kun istahtaa, niin se on heti tunkemassa syliin keinolla millä hyvänsä.
 
Toiset koirat Neta ohittaa lenkillä nätisti, eikä hauku, vaikka Rita tekeekin sitä tietyille koirille.
Netahan ei hauku muutenkaan paljoa, ei edes kun vieraita tulee ja ovikello soi, vaikka Rita nostaa ovikellosta hirveän metelin. Neta on myös toisten koirien kanssa hyvin sosiaalinen, ei ole vielä tullut sellaista koiraa vastaan, jolle olisi tarvinnut äristä, vaan se on aina pyytämässä leikkimään. Jos joku koira ärisee sille, se kääntyy pois mutta menee kohta takaisin häntä heiluen, koska Netan mielestä sille ei voi kukaan olla vihainen.
 
Minun siskoni on töissä vanhusten hoivakodissa, jossa on dementiavanhuksia, ja ollaan käyty Netan ja Jeren kanssa ilahduttamassa vanhusten päiviä. Neta tykkää, kun siellä saa rapsutuksia ja makkaraa. Kuinka ihmeitä voi pieni lapsi ja koira saadakaan vanhuksissa aikaan!
 
Agilitya ollaan treenailtu, ja käytiin yksissä epävirallissa kisoissa, jossa tehtiin hieno puhdas nollarata ja voitettiin. Virallisiin kisoihin ajattelin jos joskus maalis-huhtikuussa lähdettäisiin. Neta pitää vain mitata ja hyvällä tuurilla siitä vois tulla medi, sillä se on ihan rajoilla. Maxikoirana olen sitä kuitenkin pitänyt ja maxi hyppyjä sillä olen nyt hyppyyttänyt, eikä ne tee edes tiukkaa.
 
  Hyvää joulua!!!!
 
  T.Tuula